NieuwbouwHeeft u plannen om uw droomhuis te realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mares Elektriciteit denkt met u mee. Samen met uw architect helpen wij uw nieuwe woning realiseren. Wanneer u dit wenst komen wij met een lichtadviseur bij u langs. Er wordt rekening gehouden met budget en toekomstplannen.

Die toekomstplannen zijn belangrijk, zowel voor u als voor ons. Vaak is er al een groot deel van uw bouwbudget verdwenen wanneer de elektriciteitswerken aanvatten met als gevolg dat hier vaak, terecht, in wordt gesnoeid. Daarom is het zo belangrijk om vooraf al even aan uw toekomstplannen te denken.

Met een kleine meerkost kan heel vaak veel bespaard worden op langere termijn. Wij helpen u graag vooruit denken aan de toekomst. Dit is uiteraard van tel bij u thuis, maar ook op uw bedrijf of kantoor. Uw kantoor, winkel of etalage is immers uw visitekaartje. Aangenaam licht en comfortabel werken maken uw dagtaak veel fijner, het oogt professioneel en het geeft uw klanten vertrouwen.Veel kandidaat-bouwers overwegen het plaatsen van domotica oftewel "De integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven".

Wij helpen u graag verder in deze keuze.

 

 

 

KWALITEIT IN ELEKTRICITEIT

© Copyright 2017. All rights reserved Mares Elektriciteit bvba webdevelopment by zero-one bvba

Search